Egyedi CRM

Egyedi CRM tervezés

Igényfelmérés 5 munkanap

600 000 Ft-tól

Az Egyedi CRM személyre szabható

Tétel Részlet testreszabható

Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy testreszabjanak Tétel Részleteket (Termékek/Szolgáltatások) az Ajánlatokhoz, Számlákhoz, Értékesítési & Vásárlási Megrendelésekhez. A felhasználók megadhatják az egyes oszlopokhoz tartozó új képleteket, valamint testreszabhatnak képleteket az Összesítésekhez is. Ez teljesen rugalmas és lehetővé tesz több tétel részlet elrendezést az Ajánlatokhoz, Számlákhoz, Értékesítési & Vásárlási megrendelésekhez. Kompatibilis a PDF Készítővel.

Google címkeresés

Egy plugin a hatékony és pontos címkereséshez a Google Térkép szolgáltatás használatával. Ahogy elkezdi beírni a címet, megmutatja az összes lehetséges találatot, amely a tartózkodási helyéhez közel van.. Támogatja az egyéni cím mezőket, tehát a konfigurációs panelben Ön képes lesz arra, hogy bármely mezőt úgy konfiguráljon, hogy ’címkeresési mezőként’ működjön. Továbbá a címkeresés korlátozható bizonyos országokra is és kompatibilis a Részletes és Szerkesztési Nézetekkel.

Fülek (Mező Blokk átalakítása Fülre)

A bővítmény, amelynek célja a mező blokkok átalakítása Fülekké. Könnyen konfigurálható (csak kapcsolja a blokkot be/ki), kompatibilis minden modullal és mezővel. A Fülek ugyanazokat a mezőket/funkcionalitásokat fogják tartalmazni, mint a blokkok – ez csak egy másik módja az információ bemutatásának. Segít abban, hogy a rekord nézeteket szervezettebben tartsa és könnyebben követhetők legyenek.

Munka időzítés/Naptár rendszer

Kibővítettük a standard naptárat, a Munka/Teendő Időzítő nézet hozzáadásával, ami egy kihagyhatatlan eszköz olyan szervezeteknek, amelyek rendszeresen használják a naptárat és az időzítéseket. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtekintsék az egyes felhasználóhoz rendelt eseményeket, anélkül, hogy más felhasználókkal/órákkal átfedés lenne. Úgy lett kialakítva, hogy minden felhasználót/csoportot megmutasson sorokban, amíg a napok/órák/hetek/hónapok oszlopokként maradnak.

Kanban Nézet

Dinamikus ’kártyákat’ hozhat létre könnyedén a munkafolyamatinak vizualizálásához. Bármely modult, pl: Lehetőségek, Kérések, Feladatok, Fuvarok (vagy bármely egyéb modul) be lehet úgy állítani, hogy különböző mezők legyenek a kártyán, valamit ’csoportos/elsődleges mezőket’ is.
A Kanban nézet leggyakrabban a csapattal való együttműködésben, valamint az értékesítési lehetőségek, kérések, feladatok vagy bármely más rekordok listájának kezelésében használt.

Mező Automatikus/Előre kitöltés

Megszünteti az ismétlődő adatbevitelt egy kapcsolódó rekord létrehozásakor. Nem volna kellemesebb egy kapcsolatot egy Szervezetből létrehozni, és nem beírni újra az Irodai Telefonszámot, Faxot, Címet stb.? Intuitív konfigurációs panelt tartalmaz, ahol beállíthatja a mezők leképezését egy modulból egy másikba.

Kapcsolódó Blokkok/Listák (mint például Excel)

Ez egy nagyszerű bővítmény, amely a kapcsolódó modulokat az elsődleges modul képernyőjére helyezi. Tegyük fel, hogy Önnek van egy szervezete, amelynek 10 fuvarja van – Ön beállíthatja, hogy a szervezet összes fuvarja megjelenjen a szervezet szerkesztés/részletes nézetében, ami azt jelenti, hogy Ön látni fogja azokat a kéréseket, amint megnyitja a szervezetet. Ezután hozzáadhat több fuvart, szerkesztheti vagy módosíthatja őket. 2 típusú megjelenést támogat: ’Lista’ – ami megjeleníti a kapcsolt rekordokat a Kapcsolódó Listán, és a ’Blokk’, ami úgy jeleníti meg a kapcsolódó rekordokat, mintha ’blokkok’ lennének (hasznos olyan kapcsolódó rekordoknál, amelyek több mint 5-7 mezőt jelenítenek meg).

Lehetőség/Értékesítés Előrejelzés

Előrejelzés bővítmény, amely segít kezelni és megjósolni a Szervezet jelenlegi és jövőbeni Lehetőségeit. Képes arra, hogy megnézze a cég Lehetőségeit, valamint leszűkítse azokat egyes csapatokra vagy felhasználókra. A gondosan felépített konfigurációs panel lehetővé teszi minden Értékesítési Szakasznak, hogy kategorizálva legyen, pl.: Terv, Legjobb eset, Elkötelezett, Lezárt, stb., és Lehetőség Típus pl: Új üzlet, Viszonteladás, stb., a még pontosabb előrejelzésért. Ezenkívül képes arra, hogy beállítson Célkitűzéseket az egyes Csapatokhoz/Felhasználókhoz, és konfiguráljon időszakokat és személyre szabott műszerfalakat.

Húzza és Dobja a Dokumentumokat

Növeli a hatékonyságot, amikor dokumentumokat tölt fel a rendszerbe. Lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egyszerűen húzza és dobja a fájlt bárhol a képernyőn, ezzel azonnal dokumentumként feltöltve a fájlt a rekordhoz kapcsolva (amelyikre a fájl rá lett dobva).

Ajánlat/Számla/Megrendelés/Sablonok

Egyszerű eszköz, ami lehetővé teszi, hogy meghatározzon olyan termék/szolgáltatás csoportokat, amelyeket fel lehet használni az ajánlatban/számlában/megrendelésben bármikor. Ha Ön gyakran hozza létre ugyanazokat az ajánlatokat/számlákat/megrendeléseket, vagy újra és újra ugyanazokat a tételeket adja hozzá, akkor ez rengeteg időt fog megtakarítani Önnek.

Haladó Egyéni Mezők

A bővítmény lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy létrehozzanak haladó egyéni mezőket. Pillanatnyilag 3 típusú mezőt támogat:
“HTML Leírás” – az egy rich text leíró mező szövegformázási, képfeltöltési és felsorolás hozzáadási képességgel.
“Hozzárendelés” – ami egy felhasználói listával rendelkező a ’Hozzárendelt’ szabványhoz hasonló lista. Támogatja a munkafolyamat e-maileket a csoportokhoz (hozzárendelt).
“Feltöltés” – ami egy böngészés gomb a kép vagy fájl feltöltéséhez.

Időkimutatások

Egyszerűen nyomon követi a munkavállalók (felhasználók) munkaidejét, és képes megjeleníteni azokat. Támogatja az egyéni periódusok beállítását, így Ön olyan időintervallumot adhat meg , ami még inkább illik az üzletéhez. Továbbá, az időszakokat le lehet zárni, így elkerülhető a későbbi módosítás. Az egyszerű dizájn rendkívül könnyűvé teszi az idő bejelentését és az ok, leírás megadását, valamint egy meglévő rekordhoz társítását.

Google Térkép Útvonalválasztás

A Google Térkép & Útvonal integráció úgy lett kialakítva, hogy az alkalmazottai kényelmesen és könnyedén láthassák az ügyfeleket (vagy bármely más modult, aminek címe van) a térképen, mint egy kis gombostűt. Képes arra, hogy különböző típusú útvonalakat hozzon létre (Gyalogos, Autós), valamint kinyomtassa őket “irányként”, akár a térképpel együtt (ugyanaz, mint a Google Térkép). Továbbá, az útvonalakat generálhatja automatikusan vagy manuálisan is.

Haladó Menü Kezelő

A Menü Kezelő egy bővítmény, amely lehetővé teszi a rendszer adminisztrátoroknak, hogy teljesen újratervezzék a standard menüt és átalakítsák egy könnyen használható és intuitív menüre. Minden modult/linket egy felugró ablakon jelenít meg, rendkívül kényelmessé téve minden felhasználónak az elérését.

Fokozott Biztonság

Ez a bővítmény a megfelelő biztonsági szabványok érvényesítésére lett tervezve. Az eszköz lehetővé teszi a rendszer adminisztrátorok számára, hogy a felhasználókat a jelszavaik megváltoztatására kötelezzék minden xx. naponta, és biztonságos jelszó szabályokat (egy kis/nagybetű, szám, speciális karakter) határozzanak meg. Továbbá nyomon követi a sikeres és sikertelen belépéseket, és felfüggeszti  a felhasználókat több helytelen belépési próbálkozás után. Képes arra, hogy egy IP címre korlátozza a felhasználói belépéseket, lehetővé téve az egyszerre csak egy eszközön lehetséges belépést.

Makrók

A SOMACRM Makrók egy olyan bővítmény, amely a felhasználók számára lehetővé teszi az előre meghatározott műveletek létrehozását (munkafolyamatok) és azt, hogy ezeket a rekord Részletes/Összefoglaló Nézetből  csak egy egyszerű kattintással végrehajthassa. A Makró olyan egyszerű lehet, mint egy automatizált e-mail, amelyet egy kattintással el lehet küldeni. Frissítések csoportját is egy egyszerű kattintással végre lehet hajtani.
A standard SOMACRM munkafolyamatokon alapszik és támogat minden feladatot (Mező Frissítés, Egyéni Entitás Létrehozása, Hozzászólás hozzáadása, Email küldése/időzítése, Tevékenységek létrehozása, és még sok minden).

Több felhasználós hozzárendelés

Az egyetlen mód, hogy hozzárendeljen egy rekordot több felhasználóhoz, hogy  manuálisan létrehoz egy csoportot és hozzárendel felhasználókat ehhez a csoporthoz. Viszont ezzel a bővítménnyel minden csoda a háttérben történik, és a felhasználónak nem kell semmit tennie. A bővítmény tartalmaz egy speciális mezőt egy listával, amelyen minden felhasználó szerepel. Ahogy kiválasztja a felhasználókat, létrehozza a csoportot és hozzárendeli a rekordhoz (a háttérben).

SLA Szabályok

Az SLA Szabályok bővítménnyel javíthatja a válaszadási időt és kézben tarthatja a nagyobb felelősséggel járó, időérzékeny kérdések megválaszolását. Leggyakrabban a támogatói/ügyfélszolgálati osztályokon alkalmazott, ahol minden kérés/ügy hozzárendelt egy ügyintézőhöz és határidőköz kötött. Lehetővé teszi az adminisztrátornak, hogy létrehozzon egyéni SLA Szabályokat, ami azután egy rekordon automatikusan alkalmazva lesz.

Idő követő

A bővítmény gyorsan és könnyen nyomon követi egy feladattal/ügyféllel igénybe vett munkaidőt. Az egyedi dizájn lehetővé teszi, hogy megjelenítse vagy elrejtse az időzítőt egy egyszerű kattintással, anélkül, hogy elhagyná az oldalt. Képes arra, hogy több időzítőt is futtasson és kapcsolgasson a feladatok között.

Egyéni Kimenő Email Szerver (Több SMTP)

Lehetővé teszi az egyes felhasználónak, hogy saját Kimenő Email Szervere (SMTP) legyen. Az e-mail szerver beállítások az adminisztrátor által konfigurálhatóak, vagy az egyes felhasználók beállíthatják saját maguknak. Támogatja az IMAP funkciót, ami azt jelenti, hogy minden kiküldött e-mail el lesz tárolva a felhasználó “Küldött” mappájában a webmail/e-mail szerveren.

Összefoglaló Riportok (Felhasználói Tevékenység)

Lehetővé teszi a menedzsereknek, hogy minden létrehozott vagy frissített rekordot menedzselhessenek. Integrálva van a ModTrackerrel (más néven “Frissítések & Érintőpontok” widget az Összefoglaló Nézeten) és megjeleníti a mező frissítéseket, kapcsolt rekordokat (Dokumentumok, Számlák, Tevékenységek, stb..) valamint megmutatja a Hozzászólásokat a meghatározott időpontban.

Üres Mezők Elrejtése

Ez egy nagyon praktikus Bővítmény, ami csak azokat a mezőket jeleníti meg, amelyek ki lettek töltve, elrejtve az üres mezőket, amire a név is utal. Legtöbb esetben nem valószínű, hogy minden egyes mezőt ki kell tölteni, így a nem szükséges mezőket könnyen elrejtheti.

Email Elemző

Az e-mail elemző automatikusan kiragadja a fontos adatokat az ismétlődő e-mailekből, az Ön saját egyéni elemzési/leképezési szabályai alapján. Amikor egy új e-mail feldolgozása folyamatban van, az adatai átkerülnek a rendszerbe, mint egy új rekord vagy egy meglévő rekord frissített változata. A bővítmény sokféle felhasználási esetet támogat és rugalmas architektúrával rendelkezik. Olyan egyéni elemzési szabályokat állíthat be lépésről lépésre, amelyek az Ön igényeinek megfelelnek.

Visszajelzés modul

Arra a célra szolgál, hogy egyszerűen vásárlói visszajelzést kérjen közvetlenül a rendszerből. Visszajelzés e-mailt automatikusan (Munkafolyamat) vagy manuálisan a felhasználó által is lehet küldeni. Az e-mail tartalmaz egy standard szöveget, amit ön határoz meg, és 5 csillagos értékelési lehetőséget, hogy a címzett egy kattintással visszajelzést adhasson (a visszajelzés azonnal rögzül, amint a vásárló az e-mailben az egyik csillagra kattint).

Exportálás/Másolás Követése (Auditálás)

Lehetővé teszi a rendszer adminisztrátoroknak, hogy nyomon követhessenek bármely exportálást vagy adat másolást, ami a rendszerből indítottak. Követi az exportálásokat a Listákból, Riportokból, Időzített Riportokból, valamint az adatok másolását is.

Egyéni Kiadások

A bővítmény követi és automatizálja a költségszámlázást. Támogat minden modult, ami azt jelenti, hogy Ön bármit átalakíthat egy költséggé. Ezután a költségeket hozzá lehet adni a számlához néhány kattintással. Például, ha az alkalmazottai sokat utaznak és Ön szeretné mérni az összes költséget (repjegy, hotel, stb…), könnyedén megteheti, csak hozzon létre egy “Utazási Költségek” modult állítsa be az Utazási Költségek modul mezőit, például: költség, mennyiség, leírás és használja a számla tétel részletekben. Végül, minden naplózott költség látható lesz a számlán és elérhető lesz Önnek, hogy feltüntesse őket az ügyfél számláján.

Csekklisták

Megengedi a rendszer adminisztrátoroknak, hogy bármely rekordhoz és modulhoz csekklistákat fejlesszenek. Több csekklistát is támogat modulonként, miközben képessé teszi Önt arra, hogy több dokumentumot csatoljon és több hozzászólást is hozzáadjon az egyes csekklista tételekhez. Továbbá, minden csekklista tételnek meg van a saját Státusza és az ’utoljára módosított’ dátuma.

SOMA által fejlesztett vagy támogatott integrációk

OD & IT Solutions

Sailinghangar - OD & IT Solutions

Flexium.hu

logo

Számlázz.hu

szamlazz

Cégjelző

cegjelzo

SAP Business One

sapb

Wordpress

wordpress

Opencart

opencarte

Gmail

gmailh

Google

googlee

Outlook

outlook

Office365

office365e

Thunderbird

thunderbirdd

MailChimp

mailchimp

Asterisk

asteriske

Clickatell

clickatell

Google Drive

drive

Zapier

zapierd

Facebook

facebooka

Docusign

docusign